Yoga

Ik ben opgeleid als holistisch yin-yoga-teacher en beoefen daarom functionele yoga . Dat wil zeggen dat de houdingen aangepast worden aan jouw lichaam en niet je lichaam aan de houdingen. Jij bepaalt wat jouw lichaam aankan en geeft zelf de grenzen aan. Ik geef verschillende opties zodat het voor ieders unieke lichaam haalbaar is. Je hoeft nooit je best te doen of er een compititie van te maken. Jij bent UNIEK. Het is wel zo dat we soms eens de grenzen opzoeken en zo jouw lichaam uitdagen.

 

Yin-Yang-Flow

Een zachte en vrouwelijke yoga waarin we staande, zittende en liggende houdingen afwisselen met ademhaling en balansoefeningen. We zoeken altijd naar harmonie tussen actie en rust, tussen yin en yang. 

 

Elke dinsdag en woensdag van 19.30u tot 20.30u

€100 voor een 10-beurtenkaart (4 m geldig)

€12 per losse les

Sloww - yin

Een yogales met hoofdzakelijk yin-houdingen, ademhaling en een lange eindontspanning. We houden de yin-poses 3 tot 5 minuten aan en zoeken de grenzen op van ons lichaam en van onze mind. We maken gebruik van props om gemakkelijker te kunnen ontspannen in een houding. 

Tweewekelijks afwisselend op vrijdagavond (19u tot 20.30u) en zondagmorgen van 10.45 tot 12.15u

€85 voor een 5-beurtenkaart (9m geldig)

€18 per losse les

Relax en heal cirkel

 Een unieke combinatie van herstellende (restoratieve) yoga met aromatherapie, soundhealing, zachte aanraking…

Elke les wordt rond een thema opgebouwd en na de les is er nog ruimte om jouw ervaring te delen tijdens een theemomentje. 

Maandelijks afwisselend op maandag en  vrijdag van 19u tot 21u

€33 per les