Sloww relax (Banner (liggend)) (LinkedIn-banner) (Instagram-bericht) (Facebook-bericht) (LinkedIn-banner) (3)

Ostara en de Lente-equinox - Rise en Shine

Vrijdag 17 maart van 19u tot 21u

Op 21 maart vieren we de Lente Equinox of Ostara. Wij gaan dit al een paar dagen eerder vieren tijdens de SLOWW RELAX CIRKEL. 

In het Westen is dit het begin van de lente. Volgens de Oosterse tradities bereikt de lente net op dit moment haar hoogtepunt.

De Yange (mannelijke) energie in de natuur komt helemaal tot leven en het laatste restje vrouwelijke (yin) energie laten we achter ons. Het is nu de tijd om ons terug naar buiten te richten en om met hernieuwde energie nieuwe uitdagingen aan te gaan.
Wel altijd met aandacht voor onze innerlijke seizoenen als vrouw. In de actie en mannelijke energie het evenwicht behouden tussen rust en ontspanning en vrouwelijke flow.

Tijdens deze SLOWW-Relax cirkel ga je helemaal in jouw bekkengebied zakken – de vrouwelijke plek voor creatie en vruchtbaarheid – , de verzachting en stilte in jezelf opzoeken om zo helemaal te ontspannen en rust te ontvangen. 

In een veilige zustercirkel met max. 5 vrouwen vieren we de Godin Ostara in jou. Ik begeleid je met een unieke combinatie van ontspannende houdingen, restoratieve yoga, aromatische geuren, zachte aanrakingen en een rustgevend soundbad.

Het is GEEN yogales, je ligt wel in comfortabele houdingen met ondersteuning van kussens, bolsters, blokken, dekentjes…

Je brengt enkel een yogamatje, extra deken, warme sokken en twee grote, stevige sjaals mee.

We sluiten af ​​met een aangepaste thee en wat lekkers.

“Let your light shine” like the Goddess Ostara
.