HOLISTISCHE ONTSPANNING

Unieke SLOWW Beleving

Geen standaard verzorging, wel een volledig eigen manier van werken die ik door de jaren heen heb ontwikkeld. Ik prikkel al jouw zintuigen met aromatherapie, zachte aanraking, edelstenen, helende klankschalen en pure, zuivere producten van OrganicSpa, een biologisch gecertificeerd en veganistisch merk. Iedere beleving is uniek en maak ik op maat van wat jij op dit moment nodig hebt. Kom het BELEVEN en wandel helemaal ontspannen in jouw tweede lente! Ongeveer 100 minuten puur genieten

SLOWW Relaxatie Massage

massage, content, calm-650879.jpg

De SLOWW RELAXATIE MASSAGE is een totale beleving. Het is een totale ontspanning van lichaam en geest, terwijl er ook nieuwe energie opgewekt wordt. Het is een zeer zachte en rustgevende massage gericht op diepe ontspanning. We gebruiken zachte en trage strijkingen en aanrakingen gecombineerd met aromatherapie, edelstenen en klankschalen. Daardoor komt er een bijzonder gevoel van rust en zorgt de massage o.a. voor een verlaging van stress, vermindering van angstgevoelens en verbetering van slaapproblemen. 90 à 100 minuten puur genieten.

SLOWW Relax

Dit is een unieke combinatie van o.a. rustgevende klanken, aromatherapie, ontspannende houdingen en zachte aanrakingen. Ik gebruik hiervoor mijn eigen ervaring en kennis van o.a. restoratieve yoga, yoganidra, ontspanningstechnieken en nog zo veel meer. Ik dompel je een anderhalf uur onder in mijn SLOWW-energie.

€97

Kennismakingsgesprek

Voetbad met essentiële olie

Gezichtsverzorging met manuele massage

Edelsteenmassage gezicht, onderbenen en voeten

Masker

Helende klankreis

Afsluiten met serum en dagcrème

Nabespreking met tasje thee

€97

Kennismakingsgesprek

Voetbad met essentiële olie

De onderbenen, voeten, armen, gezicht en rug worden gemasseerd met aromatherapie volgens de 5-elementenleer gecombineerd met edelstenen en soundhealing. 

Nabespreking met tasje thee

€55 voor 1 persoon

€77 als je met twee komt

Je krijgt achteraf nog ruimte om je beleving te delen tijdens een theemomentje. 

Geef alvast enkele mogelijkheden door die voor jou passen. Ik bekijk dan wat mogelijk is in mijn agenda.